adăugat în coş
Transport selectat:

Catalog original

Aveţi întrebări ?
Offline - Reveniţi mai târziu.

Offline...
Reveniţi mai târziu.

yahoo

Cum cumpar

1. Alege produsele pe care doresti sa le comanzi!

Alegerea produselor se face prin apasarea butonului "Adauga in cos" din paginile de Produse.Poti sa adaugi mai multe produse in cos. De asemenea poti sa adaugi mai multe bucati din acelasi produs. Nu trebuie decat sa adaugi numarul de bucati dorite in dreptul casutei cantitate si apoi sa apesi pe butonul "Adauga in cos".


2. Adauga-le in cosul de cumparaturi!

Dupa ce ai adaugat in "Cosul de Cumparaturi" produsele pe care vrei sa le comanzi, trebuie sa iti creezi un cont nou pentru a putea comanda sau sa introduci EMAIL-UL si PAROLA cu care te-ai inregistrat pe situl www.bashanmotor.ro  Recomandarea noastra este sa utilizezi un singur cont: bashanmotor.ro are in permanenta campanii de gratuitati pentru cei care comanda constant prin intermediul sitului. In cazul in care ai uitat parola, acceseaza sectiunea recuperare parola.


4. Da comanda!

In momentul in care ai adaugat in cos toate produsele pe care vrei sa le comanzi apasa pe butonul "FINALIZEAZA COMANDA". Orice sugestii sau intrebari, date de facturare etc. le poti scrie la rubrica "Observatii". Vei primi si pe adresa de mail cu care te-ai inregistrat confirmarea comenzii. A doua zi (sau chiar in aceeasi zi ) va pleca catre tine un colet cu produsele comandate. Daca ai ales sa platesti ramburs, vei achita pretul coletului cand acesta va ajunge la tine. Taxele Postale nu sunt incluse in pret.

Prima Pagina